Ja, u gaat als volgt te werk:

In eerste instantie is het belangrijk dat de diepte van het mangat tot aan de regenput reikt. Wat betreft de plaatsing, moet het klinkerdeksel zich steeds iets onder het afwerkingsniveau bevinden. Het klinkerdeksel mag zich dus maximaal aan de onderkant van de ECCOgravel-matten bevinden.

Het gebruik van stabilisé hierbij raden we af, aangezien je dit dan steeds opnieuw moet uitkappen als je de regenput/waterput wilt bereiken. Als oplossing stellen we een betonblok voor die op een zware plastic ligt (waardoor je, indien nodig, de betonblok er relatief makkelijk kan uittrekken). De ECCOgravel kan je dan op dit betondeksel plaatsen. Daarbij raden we aan om de matten op de grootte van het klinkerdeksel te snijden (zelfde grootte of max. 5 cm groter), zodat je niet steeds een grote oppervlakte matten en vooral grind moet gaan verplaatsen.

Ten slotte is het ook niet onbelangrijk om aanduidingen aan te brengen om de regenput terug te vinden, daarvoor kan je bijv. werken met aanduidingen op een muur. Een alternatief is de hoekpunten van de ECCOgravel die op de regenput ligt aanduiden met een ander kleur grind.