WEBINAR : Een prettig gestoorde organisatie op een missie!

In deze webinar delen we graag onze ‘WHY’ met jullie. Tijdens deze boeiende sessies gaan we dieper in op de kern van onze organisatie: onze missie en visie.

Ontdek wat ECCO Products drijft en waar we voor staan. Leer meer over onze passie voor innovatieve waterdoorlatende oplossingen en hoe deze bijdragen aan een duurzamere toekomst. We delen ons engagement voor het leveren van hoogwaardige producten en onze toewijding aan het ondersteunen van onze klanten bij het realiseren van hun projecten en verkoopsdoelen.

Verwacht je aan een inspirerende sessie waarin we onze visie op een wereld van mogelijkheden met jullie delen. Samen met alle groenprofessionals – ongeacht je onze producten gebruikt, verkoopt of voorschrijft – streven we naar een groenere toekomst en kunnen we elkaar helpen en versterken.

 

Schrijf je in en sluit je aan bij één van onze sessies voor een webinar vol inzichten, inspiratie en interactie. Kan je er LIVE niet bij zijn, dan ontvang je de replay van de sessie in je mailbox.

We kijken ernaar uit om samen met jullie onze passie te delen en een positieve impact te creëren.